Friskvård

Är du orolig och stressad? Har du ett högt arbetstempo på din arbetsplats? Blir det många sjukskrivningar för dig? Saknar du motivation för ditt arbete? Kanske är det förändringar på gång på arbetsplatsen som skapar oro hos dig? Saknar du balans i livet? Har du för många bollar i luften? Med friskvårdsbehandling kan du få hjälp att bromsa stressen och lugna ner sinnet innan du blir utbränd.

Friskvårdsbehandlingar som jag erbjuder

Jag kan hjälpa dig till en mer hälsosam och hållbar livsstil. Som friskvård räknas bland annat Coaching, Reikihealing, Meditation, Mindfulness, Stresshantering, Kostråd, viktnedgång & motion. Genom att lära sig meditation och mindfulness och sedan utöva det regelbundet så minskar du din stress och oro och ökar din förmåga att befinna dig i nuet. Det i sin tur leder till ökat fokus, ökad trivsel på arbetsplatsen och med livet i stort. Du får större tålamod, mer glädje och det blir mer balans i livet för dig. Stresshantering kan vara både meditation och mindfulness men också att ta reda på vad det är som skapar stress, oro och sjukdom och hitta dina sätt att hantera det.

Reikihealing är en djupt avslappnande metod som är väldigt hjälpsam vid exempelvis stress och utbrändhet. Du behöver ta emot Reikihealing flera gånger för att det ska hjälpa dig. Många har svårt att slappna av vid första behandlingen just för att man inte vet vad det är som man ska förvänta sig. Ju fler gånger du tar emot det, desto bättre blir det för dig.

De allra flesta arbetsgivare har ett friskvårdsbidrag som du kan utnyttja för att betala dina besök hos mig.

Varmt välkommen att boka en tid hos mig!