Stråla ikapp med solen

Nu är äntligen värmen här! Solen strålar och värmen har börjat tina upp jorden igen. Räcker det för att du ska kunna stråla ikapp med solen eller behöver du hjälp att hitta energin igen? Hos mig kan du få hjälp att se vad som hindrar dig från att stråla.

Pandemins påtvingade isolering kan göra att det är svårt att komma igång när restriktionerna äntligen har släppts. Längtan finns där men orkar jag ta tag i den? Många upplever en känsla av att ha fått syn på en introvert sida av sig själva under pandemin, att det var ganska skönt att inte behöva träffa andra människor.

Kanske har det blivit för mycket stillasittande av att jobba hemifrån? Den enda rörelsen blir den till och från kaffebryggaren/vattenkokaren och mikron. Är det dags att komma igång att motionera igen?

Jag erbjuder coaching som är framåtriktat och syftar till att få saker att ske. Coaching har ett tydligt mål som vi jobbar mot. Målet kan vara att börja motionera, börja umgås med människor igen, byta jobb, gå ner i vikt etcetera.

Jag erbjuder samtalsterapi som tittar på vad som har varit och vad som har format beteenden, känsloreaktioner och strategier och utforskar nya sätt att agera på som strävar mot den önskade förändringen.

Jag erbjuder par- och relationsterapi. Det kan vara terapi mellan förälder och barn, äkta makar, sambos, vänner, arbetskamrater eller syskon. I par- och relationsterapi får bådas röster bli hörda, behov lyfts till ytan och kommunikations- och reaktionsmönster utforskas.

Varmt välkommen att boka en tid hos mig!